nieuws

nieuws (6)

01
mrt

Verhoogde rijvaardigheidstraining

In het begin van het jaar hebben we met hele team van LKS koeriers de verhoogde rijvaardigheidstraining training succesvol afgerond. Onze medewerkers zijn nu nog beter in staat om in alle weersomstandigheden uw vracht veilig te vervoeren.

16
nov

Winterbanden

Vanaf begin november staan al onze voertuigen weer op winterbanden om uw vracht (én onze chauffeurs) veilig op de plaats van bestemming te brengen.

28
mrt

ACN pas

Chauffeurs van LKS zijn ACN gecertificeerd. Directe toegang tot diverse bedrijven op Schiphol zorgt voor aanzienlijke tijdwinst.

04
mei

Zomerbanden

Vanaf april 2017 zijn al onze voertuigen weer gewisseld van winterbanden naar zomerbanden om onder alle omstandigheden uw vracht veilig en snel op de juiste bestemming te krijgen!

01
feb

cursus SARR

Al onze chauffeurs hebben recent de cursus SARR (Security Awareness Robbery Response) met succes afgerond. De eisen van high-tech klanten worden steeds hoger en LKS koerier België investeert in materieel en mensen om aan deze eisen te kunnen voldoen. Onderweg dienen alle producten volgens strenge richtlijnen te worden vervoerd; deze cursus voorziet daar in. Denk hierbij aan: parkeren op beveiligde parkeerplaatsen, het meteen melden van onregelmatigheden, eventueel dubbele bemanning om onnodige stops te voorkomen etc.

21
feb

ADR gecertificeerd

ADR staat voor: Accord européen relatif au transports international des marchandises Dangereuses par Route. Europees verdrag betreffende het INTERNATIONAAL vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Het ADR regelt het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen. In alle landen die dit verdrag getekend hebben is het van toepassing op het grensoverschrijdend vervoer dat plaatsheeft tussen tenminste twee van deze landen.